Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V dubnu vyhrála soutěž české silikonové modelky Dominiky Mesarošové (38), dnes už má profesionální snímky, na nichž jí to fakt sekne. Osmnáctiletá Karla Adámková, která se přihlásila do Dominičina projektu pro začínající ramínka na šaty, jako výhru získala nafocení profesionálního booku. Své při tom nacvakala i její odvážná šéfová, elévka se ale nenechala zahanbit. Posuďte sami!

„Karla vyhrála kvůli tomu, že byla svá a byla mile průbojná. Uměla se projevit, říci svůj názor, zároveň to nebylo namyšlené, přehnaně sebevědomé, spíš zdravě. Snad jí to zůstane,“ věří protřelá „modelína“, která tým na focení pozvala k sobě na zahradu k bazénu.

„S jejími fotkami jsem spokojená. Přestože není až tak vysoká, tak na fotkách jako fotomodelka vypadá dobře, mohla by se v té oblasti uplatnit. Samozřejmě je ale ještě mlaďounká, má se ještě hodně co učit,“ říká o své žačce Dominika.

Ta vybrala už šest výherkyň svého projektu. Některé se v modelingu uchytily, další to zaválo úplně do jiných končin. „Vím o slečně, která teď touží být spíš moderátorkou než modelkou. Další se nyní živí coby trenérka fitness. Každé to může pomoci nasměrovat ji tam, kde bude šťastná,“ dodala Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám