Hlavní obsah
Článek

Jsou to úplně obyčejné slečny, některé ještě nemohou ani legálně pít, a chtějí být hvězdami modelingu, nebo být aspoň slavné. S těmito „ošklivými káčátky“ nyní týden maká v Egyptě šoubyznysem otrkaná Dominika Mesarošová (38). Povede se jí proměnit tyhle šedé myšky v dokonalé krásky?

Co si budeme povídat: většina i nejkrásnějších žen světa bez hodin líčení a práce kadeřníků vypadá tak, že byste si jich na ulici ani nevšimli. A proto i tahle koťátka mají šanci změnit se v opravdové bohyně krásy.

„Už jsem to zažila pětkrát, že se mnou v rámci projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři přiletěla někam do resortu parta nevýrazných slečen a za ten týden tak prokoukly, že se jim zvýšilo sebevědomí a byly z nich úplně jiné dívky,“ říká Dominika a jak se redaktor Super.cz sám mohl několikrát přesvědčit, v tomhle ohledu má pravdu.

Na castingu (další na sedmý ročník se koná již brzy) si Mesarošová často vybírá typy holek, u nichž cítí, že se z nich mohou vyloupnout nádherné svůdné labutě. Nehledá hotová ramínka na šaty, ale slečny s potenciálem a chutí na sobě pracovat.

„Učíme se nejen chodit na mole a další dovednosti nezbytné pro přehlídky, ale také o zdravém životním stylu, péči o vlasy, líčení, práci s médii a podobně. Strašně mě naplňuje, když vidím den ode dne ty obrovské pokroky. A často celý projekt vyhraje dívka, které si na začátku skoro ani nevšimnu. Proto mě to pořád tak baví,“ dodala princezna "Silikonka", která s desítkou dívek právě v těchto dnech dlí v egyptské Hurghadě, kde jsou místní z ní a jejího „tábora pro modelky“ úplně paf!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám