Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na chirurgické ambulanci karlovarské nemocnice skončil jeden z fotografů, který na filmovém festivalu před hotelem Thermal fotil Agátu Hanychovou (38). Cvakání fotoaparátu v době, kdy se modelka vracela rozjařená z jednoho z večírků, se totiž nelíbilo jejímu příteli Mirku Dopitovi. Do fotografa se pustil pěstmi, přičemž mu odcizil fotoaparát, ze kterého Hanychová vyjmula kartu, kterou pak zničila. Dopita skončil v policejní cele.

„Před hotelem Thermal došlo k slovní rozepři mezi třicetiletým fotografem a sedmadvacetiletou ženou a o čtyři roky starším mužem, kteří byli v podnapilém stavu,“ popisoval případ mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta.

„Všechno vyvrcholilo před hlavní poštou, kde jednatřicetiletý muž měl fyzicky napadnout o rok mladšího muže, kterému měl pak odcizit fotoaparát, ze kterého žena vzala kartu, kterou zničila,“ pokračoval Valenta. Dopita s Hanychovou se poté snažili z místa odjet taxíkem. „Policisté je zadrželi a muž byl převezen do policejní cely. Případem se nadále zabývají karlovarští kriminalisté, kteří až po provedených úkonech stanoví právní kvalifikaci jednání muže a ženy,“ dodal mluvčí policie.

„Ráno jsme ošetřili na chirurgické ambulanci muže, profesí fotografa, který byl údajně napaden, když fotografoval českou celebritu,“ uvedla mluvčí karlovarské nemocnice Barbora Silná. „Lékaři muži ošetřili oděrky na hlavě a zrentgenovali mu hlavu. Podezření na otřes mozku se ale nepotvrdilo. Muž byl poté propuštěn do domácího léčení,“ dodala Silná.

Podle informací Práva fotografa do nemocnice a poté i z ošetření vezla policejní hlídka. „Měl totiž strach,“ popisoval muž obeznámený s případem, který nechce být jmenovaný. „Hanychová byla dost pod parou a fotograf se snažil ji vyfotit, jak jde z večírku na hotel. Dopita jej napadl pěstmi, vytrhl mu foťák a zničil ho,“ dodal zdroj.

Na místě asistovali policii také městští strážníci. „V tuto chvíli jsme všechny podklady k případu, včetně záznamu z kamerového systému předali policii, takže se nebudeme k té záležitosti nikterak vyjadřovat,“ dodal šéf karlovarské městské policie Marcel Vlasák

Reklama

Další články

Načítám