Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O třiatřicetileté Susanne Eman, která si přeje stát se nejtlustší ženou světa, jsme vás již informovali. Dvojnásobná matka z Arizony se každým dnem přibližuje svému kontroverznímu snu, ze kterého lékaři šílí. Snaží se dosáhnout na titul nejtlustší ženy světa a pokud možno i úplně nejobéznějšího člověka. Pomoci jí v tom nyní má i nový muž v jejím životě. Osmatřicetiletý Parker Clack, s nímž se Susan již zasnoubila, je totiž kuchař a svou milou rád sám vykrmuje.

Dvojice se seznámila minulý rok přes internet a po mnoha e-mailech, které si napsali, se i sešli a byla ruka v rukávě. Během pár měsíců se Parker nastěhoval k Susanne domu v Casa Grande v Arizoně, kde žije se svými dvěma syny Gabrielem 17 a Brendinem 13. Od té doby, co dvojice žije spolu, Susanne přibrala dalších 15 kilogramů na současných 345.

„Samo nebe nás seslalo sobě navzájem. Já miluji jídlo a Parker miluje vaření. Perfektně se doplňujeme. Pořád chci být nejtlustší ženou na světě a Parker s tím souhlasí. On miluje velké ženy a vidí, jak šťastná jsem, když jím. Jeho kuchařské umění určitě zčásti způsobilo, že jsem se o něj zajímala,“ neskrývá Eman, která je kvůli své váze dlouhodobě nezaměstnaná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám