Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Jsem Tomáš Smička s měkkým," představoval se nový přítel půvabné zpěvačky Kamily Nývltové. Hnědovláska byla od doby, kdy se účastnila soutěže X Factor, přestěhovala se do Prahy a přijala angažmá v divadle, bez partnera. Mlsní kocouři Daniel Hůlka nebo Marián Vojtko si na ni sice brousili zuby, ale ona odolala. Že se jí někdo líbí, naznačovala už v prosinci.

Pětadvacetilého Tomáše poznala při zkouškách muzikálu Quasimodo, kde ona zpívá a on tančí. Chodit spolu začali až po premiéře. Kamila prý Tomášovi neodolala, protože se s ním nenudí. Tanečník, který stejně jako Kamila původně vystudoval střední průmyslovou školu oděvní, pro oba neustále vymýšlí nějaké aktivity. A navíc mu moc chutná, co Kamila upeče. Jinak Tomáš působí také jako lektor tance v Dance2xs a v Danceperfect.

Kamila zpívá v muzikálech v divadlech Broadway a Hybernia. Zpívá ale také se svojí kapelou a právě na koncert v pražské Novodvorské Plaze poprvé vzala i svoji novou lásku. "Byl to můj první koncert, na kterém byl můj Tomáš, moc jsem se mu prý líbila. Snad to neříkal jenom proto, že se bál, že bude večer bez sexu a bez večeře," smála se Kamila.

Že se na její koncert ale nedostavili avizovaní kamarádi a kolegové z divadla, jí radost kazilo. "Omluvil se jen Bohouš Josef, který nezvládl řízení kola a málem se přerazil. Měl co dělat, aby odehrál představení v divadle, a tak jsem mu to odpustila. Ale jsem zvědavá, jakou výmluvu si vymyslí ostatní," mínila. Účast jí slíbili mj. Miriam Landa, Dae Men, Josef Vágner nebo Markéta Procházková. "Doufám ale, že moji premiéru Lidoskopu v Divadle Palace už nezazdí," dodala.

Koncert byl jejím posledním se současným repertoárem, tzn. z převzatých věcí. "Budoucí koncerty budou složeny především z našich původních písní, které budou ve stylu funky a pop-soul. Chci dělat černošskou muziku. Miluju ji, cítím v ní svobodu. U nás tahle úžasná muzika chybí, a proto budu dělat všechno pro to, aby se ji lidi naučili poslouchat a chtěli poslouchat tuhle hudbu než pořád to samé dokola," uzavřela Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám