Hlavní obsah
Článek

Ewa Farna (30) před několika měsíci docílila plnoletosti. Z teenagerky, která doposud dostávala kapesné od rodičů, se stala přes noc pohádkově bohatá mladá dáma. Někteří by si mohli myslet, že energická dívka utratí milióny vydělané během pětileté úspěšné kariéry za nějaké rychlé auto, dům na pláži, nebo aspoň za oblečení v luxusních buticích. Opak je pravdou. Ewino bohatství nadále spravuje její otec Tadeusz Farny.

„K osmnáctinám jsem od našich mimo jiné dostala obálku, ve které bylo napsáno, že mám přístup ke svým účtům. Já jsem se ale rozhodla, že zatím všechno zůstane při starém," vysvětluje Ewa. „Táta jako ekonom se o moje peníze staral moc dobře. Navíc je to člověk, kterému nejvíc důvěřuju, a tak jsem ho poprosila, aby se o peníze nadále staral," říká.

Ewu čeká za pár měsíců maturita a přijímačky na vysokou školu a tak poslední, čím by se prý teď chtěla zabývat jsou vlastní finance. „Nedovedu si představit, že bych si sama musela řešit placení sociálního a zdravotního pojištění, nebo daní," vysvětluje osmnáctka, které právě právě vychází záznam z narozeninového koncertu „18 Live“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám