Hlavní obsah
Článek

Lucie Plekancová Vondráčková (31) si své soukromí velmi střeží. Teď udělala výjimku a odtajnila své privátní fotografie, které vznikly ještě před narozením syna Matyáše. Na nich to manželům Plekancovým neuvěřitelně sluší a láska z nich čiší ze všech stran. "Fotilo se u jezera v Montrealu ještě když bylo celkem teplo. Takže jsem byla asi v šestém měsíci. Zapadalo slunce, tak jsme měli na foceni asi jen patnáct minut. Ale to mám nejradši. Jen zachycení momentu, bez make-upu a všech těch obrovských příiprav kolem. Fotka je pak jako součást bežného zivota. A na tohle je fotografka Vera expert," svěřila se nám exkluzivně Lucka.

Romantické fotografie, na kterých se Lucie a její manžel Tomáš ruku v ruce procházejí, jsou jako reklama na dokonalý pár. Něžné doteky a rozjasněné tváře mluví za vše. Jejich štěstí je teď navíc korunováno narozením prvního společného potomka, syna Matyáše. „Děkujeme s Tomášem za nádherné gratulace. Matyáš je zdravý miminko a tak nějak nenápadně se na všechno kolem směje,“ vzkázala Lucie na svých webových stránkách.

Teď se zpěvačka, která vedle radosti z prvního potomka prožívá také bolest nad ztrátou milovaného pradědečka, jehož pohřbu se nebude moci zúčastnit, bude naplno věnovat synovi. Před jeho narozením ale nezahálela a vydala 2DVD s názvem 2x20. V rádiích navíc teď boduje píseň Vánoční přání z loňského alba Dárek.

Reklama

Další články

Načítám