Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kristina Kloubková je konečně šťastná. Po vztazích s hercem Romam Vojtkem, zpěvákem Alanem Bastienem a režisérem Filipem Renčem si našla pořádného chlapa. Už rok a půl prožívá lásku s bývalým tanečníkem Karlem Moravcem, který ale pověsil umění na hřebík. "Živí se rukama a je to fakt chlap," svěřila Kristina Super.cz.

S Karlem se znali už dříve, dohromady se dali před rokem a půl. Ale byl to vztah na dálku. "Tehdy žil ve Spojených státech. Ale před půl rokem se vrátil do Čech. Nechci říkat, že kvůli mně, ale jsem ráda, že je tady," prozradila Kloubková. Pár spolu už sdílí i byt. "A musím říct, že na něm Karel udělal pořádný kus práce," chválila ho Kristina, která si byt v Uhříněvsi pořizovala s bývalým manželem Alanem Bastienem.

Kristina se s Karlem objevila na akci pro děti z dětských domovů Hejbejte se a zpívejta s Hankou a Novou, kterou pořádala už pátým rokem cvičitelka Hanka Kynychová. Kromě Kloubkové se zde objevila spousta dalších známých tváří, které si našly čas podpořit charitu.

Reklama

Další články

Načítám