Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Benešová, známá mj. ze seriálu Horákovi, bude za čtyři měsíce matkou už čtyř dětí. "Jsem v pátém měsíci a moc bych si přála, aby to tentokrát byla holčička,"  řekla Super.cz Lucie, která je manželkou charismatického herce Tomáše Matonohy.

Lucie s Tomášem vychovávají tři děti. Otcem čtrnáctiletého Luciána je herec Filip Blažek, pětiletý Štěpán se narodil v jejich manželství a jedenáctiletou Sáru si adoptovali z plzeňského dětského domova.

Pro děti z domovů se snaží Lucie stále něco dělat, s bříškem se objevila na finále akce Hejbejte a zpívejte s Hankou a Novou, kterou pořádala již pátým rokem cvičitelka Hanka Kynychová. Snaží se pro děti najít pohybové aktivity, které by je bavily. "Když jsem byla za Hankou a dětmi v létě na soustředění, už jsem byla těhotná, ale netušila jsem," svěřila Benešová, která před časem zmizela ze seriálu Ulice, takže svým těhotenstvím nenaruší žádný natáčecí plán.

K charitativní akci se připojila řada známých tváří, ať jako patroni jednotlivých domovů nebo jako porotci. "Už teď sháním peníze na další ročník, bez sponzorů charitu dělat nejde. Kdyby se někdo ozval, budu moc ráda," vzkázala přes Super.cz Hanka Kynychová než vyhlásila vítěze soutěže, mezi čtyřiadvaceti týmy vyhrály děti z domova v Ústí nad Labem Severní terasa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám