Hlavní obsah
Článek

Až budou příště rozdávat smysl pro humor a zbavovat celebrity hvězdných manýrů, měl by se nejobsazovanější český herec Jiří Langmajer (57) postavit na první místo v obou frontách. Dobrovolně přišel na natáčení zábavné talkshow běžící na internetu, ale přesto nepobral moderátorův svérázný humor. Nejenže ho urážel, navíc ho na závěr fyzicky napadl.

Langmajer dorazil do kontroverzní One Man Show, ve které moderátor s hosty komunikuje hodně netradičně, evidentně ve stejné náladě, jakou má býk před rozporcováním na steaky. Herec vypadal utahaně a navíc se vůbec předem nepodíval na to, do jakého pořadu jde. Když chtěl jako vždy pronášet svá herecká moudra, a zjistil, že tu nenajde úrodnou půdu, začal zběsile útočit.

"Vypadám unaveně, protože hodně pracuju, na rozdíl od vás patrně. V divadle a tak, jestli víte, co to je... Chcete těm lidem říct něco zajímavýho, nebo tu budeme žvatlat blbosti? Rozhodně vím už dneska, že nebudete dobrej moderátor. To je ztracený.... Já ten pořad nikdy neviděl a nikdy neuvidím, a chci Karmě, Kazmovi nebo Koze, to je jedno, popřát, aby vypadal líp, aby netloustnul, sportoval, aby v životě našel nějakou smysluplnost. I lidem, co se na to dívají. Já si řekl, že zkusím být trapnej jako vy, ale nejde mi to," prohlásil například.

A když na něj pak Kazma zkusil vylekání pomocí fiktivního testu paměti, Langmajer se už jen nevěřícně smál. "Teda že jste takhle trapnej, to jsem teda netušil. To je teda katastrofa hochu. Takhle chcete prorazit?" ptal se jako by s nadhledem. V dalším záběru ale už na moderátora chvíli tiše zuřivě zírá, pak ho násilím svalí do sedačky a odejde ze studia.

"Přísahám, že to nebylo nahrané. Chtěl jsem po něm, aby se mnou na závěr udělal zábavnou scénku, a on zareagoval takhle. Evidentně to nepobral," řekl Super.cz Kazma, jehož show s Langmajerem můžete sledovat na Stream.cz na této adrese.

Reklama

Další články

Načítám