Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulém kole Veronika Arichteva (37) nechtěně předvedla ve StarDance holý zadek. To se jí sedmý sobotní večer sice podruhé nepodařilo, ale i tak zaujala diváky i porotu.

Během benefičního večera věnovanému Centru Paraple, zatančila Veronika společně se svým tanečníkem Michalem Necpálem a vozíčkářem Antonínem Branišem.

Nápaditá choreografie, kdy si na vozíček sedli i Artichteva s Necpálem, byla okořeněna nejen závodnickou image, ale i punkovou písničkou od legendární kapely Ramones.

Porota tanec ohodnotila 39 body a nešetřila chválou. „Bylo to neuvěřitelně krásné, zatlačila jsem slzy, fakt to bylo překrásné,“ nešetřila pochvalami Tatiana Drexler.

Zdeněk Chlopčík vysekl pochvalu především Antonínovi: „Bylo to moc pěkné, mně se na tom líbilo to, že z této trojice byl Antonín jednoznačně nejlepší,“ měl jasno nejpřísnější porotce. Tanec si připomeňte ve video ukázce.

Celkově se během benefičního večera pro Centrum Paraple, které pomáhá právě vozíčkářům, vybralo nádherných 15 019 476 korun.

Celkem čtyři desítky získali od poroty Pavla Tomicová, její tanečník Marek Dědík a vozíčkář Petr Pokorný.

Reklama

Další články

Načítám