Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) sexy jako nikdy předtím. Tyhle fotografie raketově odstartovaly její hvězdou kariéru v Itálii. Poté, co se svlékla před šesti lety pro prestižní kalendář italského magazínu Max, začaly se jí nabídky jen hrnout. A nejen to. Mlsně slintaly zástupy mužů v čele s nejlepšími italskými fotbalisty. Svléknou se pro Max znamená ve světě šoubyznysu velkou čest. Pózovaly pro něj i Naomi Campbell nebo Claudia Schiffer (53).

Aleně začaly přicházet prestižní nabídky ze světa modelingu, moderovala pořad v televizi a také hrála v několika filmech. V Itálii se z ní stala opravdová star.

Česká kráska měla nejen luxusní postavičku, ale také nádherná prsa číslo 3. A navíc přírodní! Není divu, že učarovala nejlepšímu fotbalovému brankáři světa Gianluigi Buffonovi. Ten se do ní zbláznil natolik, že všechny ostatní ženy už pro něj zůstaly tabu.

Alena mu porodila dva syny - Louise Thomase a Davida Lee a a letos v srpnu se pár konečně vzal. Z Aleny Šeredové je Alena Buffon.

Reklama

Další články

Načítám