Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobně jako nedávno Sean Maher se nyní i další herec Zachary Quinto přiznal k homosexuální orientaci. Čtyřiatřicetiletý představitel oblíbené postavy Spocka ve Star Treku to potvrdil v nejnovějším rozhovoru pro New York Magazine.

Přestože se o hercově sexuální orientaci spekulovalo již dříve, loni v interview pro New York Times tyto zvěsti odmítl. Tentokrát se však rozhodl promluvit otevřeně a zároveň vytvořit video s názvem „Bude líp“ proti šikaně dospívajících gayů a lesbiček.

„Jako homosexuál mám pocit, že je stále tolik práce, která by se měla udělat a je pořád mnoho věcí, na něž je třeba se zaměřit a řešit je,“ uvedl k projektu proti šikaně teenagerů Quinto.

Herec se tak zařadil mezi úspěšné osobnosti jako Ricky Martin, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Cynthia Nixon či řada módních návrhářů, které netají před světem svou orientaci. Možná, že mu k upřímnosti pomohla i jeho poslední role ve filmu Co ty jsi za číslo, kde si zahrál gaye. Toho však ztvárnil také v seriálu So noTORIous po boku Tori Spelling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám