Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Příroda je nevyzpytatelná. Kvůli hormonální nerovnováze se třem dospívajícím bratrům z Dominikánské republiky plně vyvinula ňadra. Chlapci ve věku 10, 12 a 17 let žijí s otcem v malém venkovském městě Azua v jižní části Dominikánské republiky.

Felipe Ramirez, otec tří hochů, si změn na jejich tělech všiml v době jejich dospívání. „Mému prvnímu synovi se začala prsa vyvíjet, když mu bylo devět let. To samé se stalo i mému druhému synovi. Říkal jsem si, že je to divné, ale nemůže se to stát všem.“ Ale stalo se. V současnosti mají jeho tři synové plně vyvinutá prsa.

Abyste si nemysleli - tito chlapci nejsou žádnými cvalíky, kterým by se hruď mohla díky nadváze zvětšit. „Ten nejstarší má větší prsa než já,“ říká žena, která hochy zná. „Lidé si z nich dělají legraci. "Říkají mi. Tvoji kluci mají prsa. Jsou jako ženský." Vím, že se musí cítit trapně,“ uvádí Felipe.

Jeden z hochů se při rozhovoru směje a říká: „Jo, lidé z nás mají legraci. Ale to nic není. Moji kamarádi si ze mě utahují pořád.“ Nejmladší z nich z poznámek svého okolí tak nadšený není. „Všichni říkají, že jsem žena. Cítím se špatně.“

Doktor Morla, který pracuje v nedaleké dětské nemocnici tvrdí, že problém vývoje prsou všech chlapců mohl být léčen, kdyby byl zjištěn již v počátku. „Tato nerovnováha může být identifikována a léčena brzy. Ale je tu i genetická vada. Jejich otec má bratra se stejným problémem.“

Smutné je, že Felipe je prodejcem zeleniny a nemá tak dostatek finančních prostředků, aby svým synům pomohl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám