Hlavní obsah
Článek

Tanečnice, zpěvačka a bývalá frontmanka skupiny Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (33) nedávno přijala pozvání do televizní show Conana O´Briena. Cílem rozhovoru bylo zprvu prozradit pikantnosti ze zákulisí soutěže The X Factor, ve které Nicole zasedá v porotě, ale nakonec se předmětem zájmu stala zpěvaččina ňadra. Podívejte se na video a posuďte sami, zda by vás Nicoliny přednosti také neodváděly od tématu.

Nicole navštívila Conana ohledně podpory show The X Factor. V rozhovoru šlo ale spíše o "podporu“ jejího dekoltu. Kromě jiného se přítelkyně pilota F1 Lewise Hamiltona rozpovídala o svém kolegovi Simonu Cowellovi, po kterém touží snad každá fanynka talentové show.

Na závěr talk show zpěvačka vystřihla skvělou parodii hitu od Britney Spears (42) Oops! I Did it Again a předvedla, že není jen skvělou interpretkou a krásnou ženou, ale také výbornou komediantkou.

Hodinová talk show, kterou uvádí Conan O´Brien, je v USA velmi populární a není těžké uhodnout, proč tomu tak je. Celebrity jsou konfrontovány s konferenciérovou pohotovostí a vtipností, a tak si také mohou obyčejní lidé ověřit, jak jsou na tom i slavní s pohotovostí a humorem. A věřte, že ne všichni obstojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám