Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina mužů by se jistě nezlobila, kdyby tuto netradiční novinku odkoukalo pár odvážných českých čtenářek od svých newyorských kolegyň. Tamní nadšenkyně pro literaturu, opalování a exhibicionismus se totiž daly dohromady a vytvořily sdružení nazvané Topless Pulp Fiction Appreciation Society. Dívky se domlouvají v rámci společného čtenářského kroužku a kolikrát v hojném počtu vyrazí jen velice spoře oblečené do ulic amerického velkoměsta, nebo do parků.

Mladé dívky údajně chtějí udělat čtení sexy záležitostí a svorně na svých webových stránkách tvrdí: „Jsme skupina kamarádek a kamarádek od dalších kamarádek a taky totální šílenci milující dobré knihy a slunečné dny. Užíváme si obojího až tak, jak nám to povolují zákony. Naštěstí, v New Yorku zákony dovolují chodit bez trička jak mužům, tak ženám. To je také způsob, jak oživujeme čtení. Pokud navštívíte New York a počasí tomu bude přát, nechcete se někdy přidat?“

Reklama

Další články

Načítám