Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová (76) příští rok v létě oslaví 70. narozeniny. Každoročně pořádala pořádnou juchanici během filmového festivalu v Karlových Varech, tentokrát prý ale důvod ke slavení nebude. I když vypadá lépe než většina padesátnic, sama už je na svůj věk alergická.

"Já o tom snad ani nebudu mluvit. To číslo je strašný. Já bych ho vlastně ani slavit nechtěla. To je fakt příšerný. Když mi bylo osmnáct a někomu bylo 35, tak byl starej, a v sedmdesáti byl pro mě úplně mrtvej člověk. Já bych ještě mrtvá být nechtěla, tak brzy snad neumřu," řekla Super.cz skvěle vypadající herečka.

Švandová je jednou z hvězd připravované komedie Jak se zbavit nevěsty, která jde do českých kin 28. dubna. Herečka se v reálném životě vdávala už třikrát, ale až nyní si oblékla nádherné svatební šaty.

"Na první svatbě jsem měla delší šaty, na dalších dvou jsem měla kostýmky. Nejvíc jsem si to vlastně užila na filmování. V mých letech mít dlouhé svatební šaty a ještě k tomu mladého manžela je úžasné. Užívala jsem si to moc. Pro každou ženu je zážitek mít krásné svatební šaty a cítit se jako nevěsta," dodala Švandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám