Hlavní obsah
Článek

Když jsme sledovali krásky na pódiu při finále České Miss, srovnávali jsme, komu je která podobná. U nové České Miss World Natálie Kotkové jsme okamžitě přišli na to, že jako by z oka vypadla bývalé České Miss Jitce Nováčkové (31), která se slavnostního večera také účastnila.

"Samotné mi to nepřipadá, ale už mi to několik lidí řeklo. Ale pro mě je to kompliment, za mě dobrý, vzhledem k tomu, že se umístila. Když některá vypadá jako já a ještě ji za to ocení, že je krásná, tak je to fajn," usmívala se Jitka.

Nováčková měla nejkratší model na akci, vypadalo to, že si na sebe vzala jenom sako. "Ne, mám pod ním samozřejmě kraťasy, jen nejsou moc vidět. Bez nich bych to neriskovala," ukázala nám na kameru, že opravdu pod sako ještě kousek oděvu oblékla.

Jitka teď prý prožívá skvělé období. "Je to fajn a hrozně se těším na léto, až budu mít trochu klidněji. Mám pořád sbalené kufry, pořád jen přendávám cestovní balení kosmetiky. Když lítám na den, snažím se mít jenom kabinové zavazadlo, abych nemusela čekat na kufr," upřesnila.

A co doporučuje nové královně krásy? My si vzpomněli na to, že ona sama tehdy měla problémy s váhou a byla dost vypasená. "Hlavně ať zůstane sama sebou. O váze se bavit nebudu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám