Hlavní obsah
Článek

Dvě největší hvězdy akčního žánru se minuly na pláži v Miami, kde odhodily oblečení a ukázaly své tělesné přednosti i nedostatky. Zatímco Dwayne Johnson (43) by stále mohl hrát bájného hrdinu Hercula, Vin Diesel (48) má očividně nejlepší léta už za sebou.

Herec z akční série Rychle a zběsile loni v říjnu vyděsil fanoušky fotografií, na níž spíše než hollywoodského drsňáka připomínal pivaře Homera Simpsona. Diesel se následně snažil dokázat, že má pořád pevné tělo, ale při natáčení filmu xXx: The Return of Xander Cage bohužel opět připomínal fotříka z nechvalně proslulé fotky. Na pláži měl sice břišní partie maskovány neoprenem, ale přesto vypadal jako těhulka.

O pět let mladší Dwayne Johnson alias Rock je ovšem úplně jiná liga. Další hollywoodská mlátička musela pořádně zapracovat na své muskulatuře, aby při natáčení nové Pobřežní hlídky snesla srovnání s dokonale tvarovaným Zacem Efronem. Dřina se vyplatila a statný herec se mohl na pláži v Miami naparovat stejně jako před kamerou.

Kdyby se Dwayne a Vin společně setkali na place, bylo by více než zřejmé, kdo z nich dostane pořádnou nakládačku. Diesel má sice bohatší zkušenosti, ale se svým bříškem by Rocka určitě nepřepral.

Kdo je větší frajer?
Vin Diesel
15,8 %
Dwayne Johnson
84,2 %
Celkem hlasovalo 13004 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám