Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Převážně čerstvé tváře mezi andílky Victoria’s Secret se během nedávného ‚pracovního pobytu‘ v Karibiku neomezily pouze na focení nového katalogu, ale pořídily i senzační záběry pro jejich nový televizní plavkový speciál, z něhož vám nyní přinášíme malou ochutnávku.

Natáčení probíhalo na ostrově St. Barts, kde se kromě Candice Swanepoel a Behati Prinsloo v sexy bikinách na pláži objevují Sara Sampaio nebo Josephine Skriver bez horního dílu plavek. Modelky kromě pobíhání po pláži a nastavování se slunci ze všech úhlů odhalují i svou akčnější stránku a objevují se například na vodních skútrech, jak skáčou z útesů do moře, šplhají po skalách nebo v luxusním resortu společně skáčou do bazénu. Všechno je v jejich podání pochopitelně mimořádně sexy.

Holky pak ještě s kolegyněmi Lais Ribeiro, Taylor Hill, Marthou Hunt, Jasmine Tooks, Romee Strijd a Stellou Maxwell tančí a zpívají během vystoupení zpěvačky Demi Lovato, která představí v dráždivém korzetu své singly Cool For The Summer, For You nebo Confident. Jako třešinka na dortu pak soukromou helikoptérou přiletí na ostrov i Nick Jonas, aby modelkám zazpíval. Zkrátka letní idylka jako blázen...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám