Hlavní obsah
Článek

Tentokrát si dala Andrea Verešová (43) na outfitu záležet a nesháněla ho den nebo dva před akcí. A vyplatilo se. V zelené róbě s obřím dekoltem a smaragdovými šperky vypadala nová prezidentka soutěže Československá Miss na předávání cen internetovým obchodům úchvatně.

"Přiznám se, že jsme s mým stylistou konzultovali asi týden, jaké si vzít šaty a šperky, a nechala jsem to nakonec na něm. Asi každá pracovně i rodinně vytížená žena by byla ráda, kdyby se mohla obrátit na odborníka. Se šperky mi pomohla kamarádka, která má krásný obchod s diamanty," řekla Super.cz

Ona pro tento večer zvolila smaragdy, které jí jdou nádherně k očím. Měla je na sobě poprvé. "Vždycky jsem po nich toužila, říkala jsem si, že by to mohlo být hezké. Nikdy jsem je ale nedostala a tyhle mám půjčené. A určitě netrvám na tom, aby mi je manžel koupil. My ženy jsme marnotratné a vždy se najde něco, co bychom nutně potřebovaly. A nakonec zjistíte, že k životu stačí strašně málo. Pro mne je efektnější a praktičtější si je půjčit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám