Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když ji dětští diváci nejlépe znají ze seriálu Na parket! (2010) z dílny stanice Disney, tato dnes osmnáctiletá rodačka z Floridy se mihla už mnohem dřív v komedii Bratři jak se patří s Mattem Damonem a Evou Mendes. Tehdy jí bylo pouhých šest let. Momentálně jde z role do role a jen v letošním roce ji čeká šest nových projektů a natáčení těch stávajících seriálových. Asi nikde ale nebude tak sexy jako během čtvrtečního focení na pláži v Malibu...

Bella fotografovi zkušeně pózovala jen v kratičkých šortkách džínového vzoru, bikinové podprsence a titěrném tričku, které nakonec vršek od plavek úplně nahradilo.

I když Bella patří mezi mladou hollywoodskou smetánku a tu a tam vyrazí na párty, její srdce už téměř rok patří o pět let staršímu hereckému kolegovi Greggu Sulkinovi. A to se ji předtím snažil uhnat i Patrick Schwarzenegger nebo hlavní vokalista a kytarista kapely The Vamps James Mcvay. V obou případech to ovšem skončilo jen u pár společných večeří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám