Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to sice makačka a tvrdá dřina, u které zhubl deset kilo a málem procházel zdí, ale vyplatila se. Radek Banga rozhodně svého účinkování v taneční soutěži StarDance nelituje a s partnerkou Terezou Bufkovou má taneční zakázky pořád.

"Nebudu lhát, kšefty jsou pořád a jsem překvapený, že ta poptávka je poměrně hodně velká. Takže se pořád něco děje, s Terezou stále tančíme, jen ta kondička jde bez pravidelných tréninků už dost dolů," svěřil nám Radek na otevření nové restaurace, kde se cpal těmi nejkaloričtějšími pokrmy. Pořád ještě doplňuje ztracená kila ze soutěže.

Napadlo nás, že by mohl vydělávat ještě lépe, když by svoji ženu Veroniku naučil tančit, stejně jako Leoš Mareš (47) svoji partnerku, a nemusel se tak o výdělek dělit s profesionální tanečnicí Terezou. "Špatné je, že já jsem sice velmi dobrý žák, ale o to horší učitel. Takže jsem nebyl Verunku schopný nic naučit. Ale je moje manažerka, tak ani nemá čas se tomu věnovat. Na jednu stranu mě to ale mrzí, protože bych si s ní zatančil rád. Spoléhám na Honzu Ondera, že by ji to mohl doučit," doufá Radek.

Zajímalo nás, zda má teď víc tanečních, anebo pěveckých vystoupení. "Zaplať pán bůh, pořád je to víc pěveckých, jako profi tanečník se úplně necítím a není to věc, kterou bych chtěl dělat primárně. Ale StarDance pomohlo i kapele, že se zvýšila poptávka," netají zpěvák.

"Všechno je fajn, úspěšně rekonstruujeme vilu, úspěšně koncertujeme, s Gipsy.cz budeme vydávat nový singl. Nemám si na co stěžovat. Je to tak, že jsem skutečně vytančil na střechu. Hodně se mi to hodilo, střecha není levná záležitost. Jsem rád, že jsme ji dodělali. Střecha byla na naší vile fakt malér, takže ze mne spadlo velké břímě," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám