Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle pěkného Nicolase v minulém uvedení muzikálu Angelika neměli. Zpěvák Honza Kopečný má nejen skvělý hlas, ale i hustou hřívu, pohledný obličej a pevné tělo, které na jevišti ukazuje nahoře bez. Jen jsme mu vyčetli, že mu na břiše ještě chybí pověstný pekáč buchet.

"Ty jsem dostal aspoň místo kytky při děkovačce, pěkný pekáč kynutých buchet. Ale jíst bych je neměl, protože je pravda, že jsem při zkoušení trochu přibral, neměl jsem už energii na cvičení, tak to teď budu muset dohánět. Člověk na sobě musí pracovat," přiznal Super.cz.

Připomněli jsme mu jeho kolegu z muzikálu Děti ráje, v němž Honza hraje mladého Michala, přítele Míši Noskové (41) Ondru Bábora, který se pekáčem buchet na břiše chlubit může. "Ale není to jenom o pekáči, musíte taky umět zpívat. A v Angelice je to o docela těžkém zpívání, tak jsme museli někde ustoupit," dodal Honza, při jehož árii umírajícího Nicolase šel divákům mráz po zádech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám