Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co spojuje Madonna (65), Miley Cyrus (31), Michelle Rodriguez (45) a Zuzanu Bydžovskou? Tyto slavné dámy jdou proti proudu a nejsou otrokyněmi trendu, který žiletky a holící krém přisuzuje i něžnému pohlaví.

V minulém století tělesné ochlupení nikoho nepobuřovalo, ale nyní je holení, depilace či epilace pro ženy stejnou samozřejmostí jako čištění zubů. Existují však vzácné výjimky, které jdou vlastní cestou.

Zatímco zahraniční hvězdy se netají tím, že si neholí podpaží, Zuzana Bydžovská si nechává zarůst dolní končetiny, což může být v zimním období praktické. Porost na nohou by zůstal hereččinou soukromou věcí, pokud by si ovšem na tiskovou konferenci k divadelní hře Svatba pozdního léta nevzala džíny, které se jí při sezení vyhrnuly a odhalily její přírodní porost.

Zuzana Bydžovská je za herecké výkony oceňována bez ohledu na to, zda si oholila či neoholila nohy. Ve své sbírce už má tři České lvy, které získala díky filmům Gympl, Venkovský učitel a Mamas & Papas. Letos do nominací pronikla s vedlejší rolí v pohádce Sedmero krkavců.

Reklama

Další články

Načítám