Hlavní obsah
Článek

Karneval v Riu je už v plném proudu a hotely navzdory neutěšené situaci v zemi kvůli stále se šířícímu viru zika praskají ve švech. Mezi těmi, kdo si velkou slávu v brazilské metropoli nenechají letos ujít, je i dcera bývalé herecké dvojice Seana Penna a Robin Wright Dylan Penn. Čtyřiadvacetiletá modelka a rovněž příležitostná herečka vyrazila na karneval s kamarádkou, s níž tak trochu podcenily paparazzi. Ti evidentně neváhají odjet slídit po celebritách i daleko za hranice.

Dobře informovaní fotografové přesně vědí, na jaké hotely a balkóny se zaměřit a kolikrát hvězdy skutečně v blažené nevědomosti zvěční. Stejně tomu bylo i v případě sličné Dylan, která si nechala od parťačky natřít záda opalovacím krémem. O pár hodin později už smáčela své výstavní tělo, o které v roce 2014 projevil eminentní zájem i časopis Playboy, v oceánu. Než ovšem holky vyrazily na pláž, stihly ještě cigárko, pivko a probrat zážitky z předešlé noci.

Kdo by se na půvabnou Dylan chtěl podívat ve filmu, měl by sáhnout po hororu The Condemned či Elvis & Nixon s Kevinem Spaceym. Koncem loňského roku bylo oznámeno, že se Dylan bude podílet na dvou nezávislých projektech GenRX a Unfiltered.

Reklama

Další články

Načítám