Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ta se má! Zpěvačku Míšu Noskovou (41) si hýčká tento fešák s pořádně vypracovanými břišáky, o sedm let mladší muzikálový talent Ondřej Bábor. Pár vyrazil na první společnou dovolenou do Thajska a Ondřej předvedl své neuvěřitelně vymakané tělo.

Pětadvacetiletý zpěvák, který hraje v brněnské verzi muzikálu Děti ráje a v Přízraku Londýna v Divadle Hybernia, zatím na svoji velkou příležitost čeká, ale skvěle by se uplatnil i jako model. Znáte zpěváka s vypracovanějšími břišáky?

"Od mládí dělám akrobacii, denně cvičím, tak to asi už je trošku znát," řekl Super.cz se smíchem Bábor, který akrobatické kousky předváděl i v Thajsku. Turistům předváděl, jak dokáže ručkovat po lanech, salta v písku nebo stojku na lavici.

Dnes se pár vrací zpět do Čech. Již zítra společně hrají mileneckou dvojici v muzikálu Přízrak Londýna, a Nosková navíc zkouší muzikál Sibyla, který bude mít premiéru v březnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám