Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu z nejvýznamnějších akcí plesové sezóny moravské metropole si nenechala ujít známá bulvární postavička místní scény Nela Slováková (34). „Mám ráda, když můžu být za princeznu, a tento ples mi to dovoluje,” říká Nela.

Sexy blondýna dorazila na akci v doprovodu svého slovenského partnera Martina. „Byl to krásný večer už jen díky tomu, kdo mě doprovázel. Martin je skromný, hodný kluk. Ve srovnání s mým bývalým jsem nešťastnější za to, jaký je. Je totiž opravdu znát, že je to kluk z malého města, oproti namachrovaným měšťákům,” říká.

Vítězka reality show Hotel Paradise sice chodí se svým slovenským přítelem od května, ani během osmi měsíců ale hrdličkám jejich láska a vášeň nevyprchala. Martin se Nely oblečené v odvážně řešených společenských šatech nemohl nabažit a v nestřežených chvílích ji líbal snad na všech částech těla. Jejich vášnivé chvilky ostatně zaznamenali i fotografové.

Mezi bývalou hvězdičkou reality show a slovenským podnikatelem to vypadá vážně, už nějaký ten pátek spolu například sdílí společný byt v Bratislavě. Nela ale na druhou stranu o vztahových závazcích nechce ani slyšet. „O zasnoubení sice mluvíme, ale spíš jen v žertu. Na svatbu máme spoustu času. Já osobně nejsem zastáncem mladých rodin, a to proto, že děti i ostatní závazky jsou většinou z mladistvé nerozvážnosti, a proto je u nás velké procento rozvodů,” vysvětluje Nela Slováková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám