Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanynky Justina Biebera (30) mají zase jednou nad čím fantazírovat. Americký zpěvák se stal opět tváří značky spodního prádla. Tentokrát se o něj postaral fotograf a filmař Tyrone Lebon a spolu s Justinem se v ní objevují i modelka Kendall Jenner, zpěvačka FKA Twigs, rappeři Kendrick Lamar a Fetty Wap, ale i méně známé osobnosti jako herečky Klara Kristin a Abbey Lee Kershaw či modelka a aktivistka Adwoa Aboah.

Možná si ještě vzpomenete na loňskou černobílou kampaň, v níž s idolem teenagerek Bieberem pózovala v dost lascivních pozicích modelka Lara Stone. Té prý poté dokonce některé jeho fanatické obdivovatelky vyhrožovaly smrtí.

Tentokrát ovšem nic takového nehrozí, Justin je na reklamních snímcích vyobrazen stejně jako ostatní úplně sám. Není pochyb, že u dívek zabodoval hlavně snímek se sloganem I dream in #mycalvins, který naleznete i v naší fotogalerii. Když jej Justin sdílel na svém Instagramu, sklidil 2,2 miliónů lajků a téměř 210 tisíc komentářů...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám