Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už šestnáct let uběhlo od doby, kdy Zdeněk Troška natočil první díl pohádky Z pekla štěstí, která pro šoubyznys objevila hlavního hrdinu Miroslava Šimůnka (45) v roli Honzy a v němž si zahrála roztomile namyšlenou a zlou princeznu Eufrozínu Sabina Laurinová (51). Dvojice se teď sešla na jedné akci a přísahá, že se od těch dob ani jeden z nich nezměnil!

Na křtu kalendáře výrobce šunek nemohli ani jeden chybět, však také oba v něm po vzoru legendárního Rockyho pózují při rádoby boxerském zápase.

Sabina si při focení zabušila do obří šunky, a ačkoli nemá s boxem zkušenosti, nadchlo ji, jak člověk při tom může vyventilovat vztek.

Oba herci si vzájemně lichotili, jak se za těch šestnáct let na nich nic nezměnilo, ale že by mezi nimi něco mohlo vzniknout, se smíchem odmítli. A to jsou přitom oba nezadaní.

Laurinová prý sama vyloženě na nabušené frajery není. „Vypracované tělo se mi líbí, pokud je to s mírou, ale je pro mě důležitější, aby měl muž i něco uvnitř. Vtip a šarm. Podle mých zkušeností právě tihle muži, kteří navenek vypadají tak chlapácky, jsou uvnitř velice křehcí,“ dodala bývalá princezna.

Reklama

Další články

Načítám