Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Kalousek hlásí návrat. Po pauze, kdy se překvapivě věnoval politice a plození dětí, se vrací na scénu a chystá první koncert po pěti letech.

První živé vystoupení po dlouhé době sice připravuje jen pro své přátele a hudební kolegy na 26. ledna, ale o jeho hity nepřijdou ani jeho fanoušci. Jan Kalousek totiž chystá vystoupení i pro veřejnost, a to už 20. února v Malostranské Besedě.

„Dělal jsem děti, čtyři roky byl v zastupitelstvu a pak jsem potřeboval krátkou karanténu. Teď mám ale naladěnou kytaru a jsem připraven rozdávat dobrou náladu, zapomenout na všední starosti a pomoci vám dobít baterie,“ komentuje svůj návrat Kalousek.

Už teď zkouší s kapelou, aby měl prý na koncertě jistou ruku. „Přestávky jsou dobrá věc. Mohou vás inspirovat, nebo vám podrazit nohy. Já ale cítím, že mně konkrétně ta pauza pomohla a posunula dopředu,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám