Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také letošní rok se na veřejnosti po dlouhé době objevily ženy, které dlouho nebyly nikde vidět.

K nim patří například herečka Helga Čočková (74), která se do pamětí všech televizních diváků jednou pro vždy zapsala jako hysterická dcera doktora Štrosmajera Irena z legendární Nemocnice na kraji města. Čočkové by její věk tipl opravdu jen málokdo, protože vypadá pořád skvěle.

Po delší době se letos ve společnosti ukázala také herečka Marie Drahokoupilová (74), která jednu dobu patřila mezi přední české herečky a díky své kráse byla označována za českou Sophii Loren. Málokdo by hádal, že Drahokoupilová před čtyřmi lety oslavila sedmdesáté narozeniny. Za její skvělou vizáž mohou nejspíš dlouhé procházky, kondiční plavání a životospráva.

„Mám ráda drobnější věci, lehkou kuchyni, zeleninu, ovoce, samozřejmě maso, ale nemusím mít českou klasiku, která je pro mě těžká do žaludku,” nechala se slyšet dáma, jež zazářila například rolí citově chladné a manipulující krasavice v kultovním filmu Flirt se slečnou Stříbrnou.

A na filmovém plátně se nám znovu připomněla herečka Dana Bartůňková (58), jež dostala pikantní roli prostitutky v komedii Vánoční Kameňák. Bartůňkovou si většina diváků pamatuje coby zlou a nafoukanou princeznu Angelínu z legendární pohádky S čerty nejsou žerty.

Ve Vánočním Kameňáku byste ji ale téměř nepoznali. Z nafrněné princezny, kterou si na konci coby svou vyvolenou odvezl Lucifer do pekla, se proměnila na věčně přiopilou a tuberáckým smíchem vychechtanou přestárlou lehkou děvou.

Reklama

Další články

Načítám