Hlavní obsah
Článek

Za tři roky sice bude slavit padesáté narozeniny, ale ve skutečnosti vypadá o polovinu mladší a ohebná je jako děvčátko. Jako by Hanka Kynychová mládla před očima. Ze svých dvojčat už má pomalu malé slečny, syn Filip bude za chvíli kluk na ženění a sama Hanka denně cvičí ve svém fitku nebo vystupuje na akcích.

V rámci svého charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou si dokonce letos připravila speciální vystoupení se svou dcerou Sašou. „Sašenka chodí třetím rokem na gymnastiku, a tak jsem si zavzpomínala na svoje gymnastické začátky taky a připravily jsme si společnou show,“ vysvětlila cvičitelka, která v rámci vystoupení ukázala i svoji fotografii z dob svých sportovních začátků.

Hanka vystupuje na svojí charitativní akci každý rok, aby několika stovkám dětí z dětských domovů, o které se stará, ukázala, že když se dokáže „hejbat“ ona, dokážou to ony taky. „Vždycky mám strašnou trému, ale letos to tak hrozné nebylo. Se stuhou mi to vždycky šlo a i Sašenka to zvládla na výbornou a užila si to. Navíc jsem si uvědomila, že na prvním ročníku byla ještě u mě v břiše a na devátý už se mnou tančí,“ řekla Kynychová dojatě.

Do letošního ročníku ovšem nezapojila jen svoji dceru, pomáhat přišel taky její syn Filip, jeho kamarád, její manžel i neteř. Navíc její maminka celé superfinále bedlivě sledovala z hlediště spolu s druhou dcerou Sofií, která dává přednost spíše umění a ráda kreslí. „Jednou nám bude aspoň kreslit obrázky, které budeme pro moji nadaci dražit,“ dodala cvičitelka s tím, že letošní ročník charitativní akce byl pro ni opravdu zásadní. Dokázala totiž propojit své dvě rodiny – tu biologickou a 300 dětí z domovů po celé republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám