Hlavní obsah
Článek

Moderátorka, kterou miluje snad většina českých chlapů, chlapců a mládenců, je po rozchodu s Michalem Hrdličkou volná. Vypadá skvěle a jakmile promluví, neslyšíte nic, co by vám vadilo. Krásnou Lucii Borhyovou jsme vyzpovídali na téma nahoty, divokých dovolených a touhy po soukromí. Co nám odpověděla?

Lucie Borhyová (46), nemohu začít jinak, než že jsem čekal zhroucenou dámu, vy přitom vypadá líp než kdy jindy.

Moc děkuju za kompliment. Jsme na úžasné akci, na křtu diáře Expedice Amazonie 2015, Jakub Vágner poutavě vypráví o Amazonii, takže se člověk dostane myšlenkami úplně jinam. Je to příjemné.

Měla jste vy nějaký nebezpečný zážitek na dovolené?

Zažila jsem nebezpečnou dovolenou. Nejsem moc dobrodruh, takže dovolené takového typu úplně nevyhledávám, ale na dovolené v Dominikánské republice jsme se vydali na výlet na moře a došel nám benzín. Zůstali jsme docela daleko od břehů úplně sami. Bylo to dlouhou dobu, takže začala panika, co bude, co se stane. Nebyl ani signál, takže jsme se nikam mobilem nedovolali. Bylo to velice nepříjemné, naštěstí jel kolem člun a odtáhl nás do přístavu.

Už sedmnáct let vás zná deset miliónů Čechů, i kdybyste si vzala burku, každý vás pozná. Na dovolenou musíte jet do neznámých končin, abyste nepotkala Čechy. Je to tak?

Já mám Čechy ráda, ale kdybych chtěla úplné soukromí, musela bych vyhledat asi třeba Amazonii, protože jinak se už cestuje všude.

Už jste viděla diář, v němž jsou odvážné fotky Ivany Jirešové a Elišky Bučkové?

Viděla a překvapilo mě to. Sklonila jsem Ivance poklonu, vypadá tam úžasně. Je fantastická. Jsou tam opravdu odvážné fotky, tak jsem se jí ptala, jestli neměla ostych a jak to probíhalo. Prý nejdřív ano, ale pak se tam nic neřešilo. Chápu, že na takovém místě se to tolik neřeší.

Chápu dobře, že vzhledem ke své profesi nikdy nic tak odvážného nenafotíte?

Je pravda, že to bych si nedovolila, bylo by to na mě moc.

Jste stydlivka?

Jak se to vezme. Jak kdy. Určitě bych se ale nefotila takhle nahá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám