Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to prostě pořádný kus ženské, alespoň v určitých partiích, za kterou se ohlédne i ten, který sází u dam hlavně na duši! Dýdžejka Andrea Pomeje (35) se objevila na premiéře Vánočního Kameňáku a zastínila všechny ostatní přítomné krasotinky. I když prý nerada dává ňadra na odiv, tentokrát se jí to vůbec nepovedlo!

Sama ve snímku nehraje, přišla spíš doprovodit manžela Jiřího Pomeje (†54), který je spjat i s předchozími čtyřmi díly, její přednosti ale měly dost výraznou roli v uvolněném vánočním klipu k filmu. A i tentokrát na premiéře hrály prim!

„Asi jim založím sociální síť. Samozřejmě se všude zmiňují ty přednosti, ale byla bych radši, aby lidé soudili spíš to, co dělám, tedy hudbu. Na druhou stranu: no a co? Mám chodit ve svetru a říkat, že jsem lesba a přebarvit se na růžovo? Mám ráda ženskost,“ říká Andrea, která přiznává, že jí kvůli vnadám mnoho pánů píše a že už teď mají svůj neoficiální fanklub.

Outfit jí prý schválil i manžel, který sice nežárlí, ale z legrace ji na premiéře nutil, aby si oblékla jeho kabát. Prý aby nenastydla.

Andrea má na příští rok velké plány. Možná až půl roku bude vystupovat v zahraničí. „Chystáme se do Thajska. Dostala jsem nabídku hrát tam pravidelně. Ale nejen tam. Bude to i zájezd do Hongkongu, na Srí Lanku a jinam. Strašně se na to těším. Dostanu se pryč z českého oparu toho jména. Tam nikdo neví, kdo jsem, a nikdo neřeší kontroverzní jméno. Tam opravdu vidí, jestli hraji, nebo nehraji. A mimochodem, když vás to tak zajímá: v zahraničí budu často hrát v docela zajímavých plavkách,“ dodala provokativně krásná Andrea Pomeje.

Reklama

Další články

Načítám