Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pět desítek svatebních hostů přihlíželo v pátek přísně utajenému obřadu, během něhož se ke společnému vkročení do života rozhodli herečka Mary-Kate Olsen (29) a Olivier Sarkozy (46). Bankéř, jenž je mladším bratrem bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho, si drobnou herečku a v současnosti převážně módní návrhářku vzal po tříletém vztahu v New Yorku na Manhattanu.

Přesné místo obřadu není známo, ale následná recepce proběhla v soukromé rezidenci na 49th Street na Manhattanu. Dvojice si nepřála uveřejnit žádné detaily včetně fotografií, proto svatebčané údajně museli odevzdat své mobilní telefony, které jim byly navráceny až po skončení celé akce.

Mary-Kate, která se svým neméně slavným dvojčetem Ashley odstartovala kariéru už jako devítiměsíční miminko v seriálu Plný dům a později se společně objevily například v rodinných komediích Jedeme k babičce, Malé dohazovačky, Výlet do Paříže, Sestry v akci či Sestry v Londýně, se s Olivierem zasnoubila již v prosinci 2014. Zatímco pro ni se jedná o první sňatek, Sarkozy byl již jednou ženatý se spisovatelkou a módní redaktorkou Charlotte Bernard, s níž má dvě děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám