Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na jednu stranu vzkaz Karla Gotta (†80) na sociální síti, kam umístil pár vlídných slov i svou čerstvou fotku, mnoho jeho příznivců potěšil, na stranu druhou je ale vyděsil! I když mu kvůli chemoterapiemi oslabené imunitě lékaři rozhodně nedoporučují, aby šel v sobotu na Slavíky, zpěvák dal jasně najevo, že se rozhodne srdcem, které mu velí, aby si pro jubilejní čtyřicátou sošku osobně zašel. Co si o tom myslíte, můžete dát najevo v anketě na konci článku.

„Karle, Slavíci se budou předávat i za rok, hlavně se dejte dohromady!… V tuto chvíli bych na Vašem místě poslechla lékaře, je období chřipek, a stačí, aby na Vás jen trochu někdo prskl, a je malér na světě. Vždyť Slavík bude i příští rok,“ apelují na něj lidé v houfném počtu.

Všichni by samozřejmě pochopili, kdyby nepodceňoval zdravotní riziko a pozdravil své obdivovatele z bezpečí domova. Někteří z diskutujících mají prý sami zkušenost s léčbou rakoviny a s tím související ztrátou imunity. Z nápadu, že by skutečný národní klenot mohl takhle riskovat, mají hrůzu.

„Moje srdce říká: Karle, poslechni lékaře! Vše se v dobré obrátí a atmosféru Slavíka jistě pocítíš i doma. Je zbytečné podstupovat takové riziko, prosím!“ vzkazuje familiérně Gottovi jedna ze skalních příznivkyň.

„Riziko virózy v přeplněném sále je velké. K čemu Vám bude jeden krásný zážitek, když pak nastanou komplikace? To za to nestojí!“ důrazně varuje další. Poslechne je Karel Gott?

Má se podle vás oslabený Karel Gott zúčastnit Slavíků?
Ano, bez něj to nebude ono!
3 %
V žádném případě! Riziko je příliš velké
33 %
Je to pro něj srdeční záležitost, ať se sám rozhodne
64 %
Celkem hlasovalo 40553 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám