Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před několika lety to Simona Stašová (69) s péčí o svou pleť nijak nepřeháněla. Domnívala se prý, že jí vše potřebné dodá příroda sama. Nyní ale změnila přístup. Invazivním zákrokům plastické chirurgie se sice stále statečně vyhýbá, ale velmi si potrpí na kvalitní krémy a kosmetické přípravky.

„Řekla jsem si, že do těch ozubených koleček biologického času nasypu písek. Vzhledem k tomu, že jsem strašpytel a nechci žádné plastiky, tak si uvědomuju, že potřebuju vynikající krémy,” říká Simona.

Metodou pokus omyl si oblíbená herečka vyzkoušela, jaké přípravky na ni působí nejlépe a velmi si oblíbila švýcarskou kosmetickou značku, jíž se následně stala českou tváří.

Zajímavé je, že její maminka Jiřina Bohdalová (92) k ní chodí pro rady. „Máma nepoužívá příliš kvalitní věci a vzhledem k tomu, že se o tuhle problematiku starám, tak jí dávám rady,” nechala se slyšet paní Simona během návštěvy krámu v centru Prahy, kam si chodí pro kosmetické novinky. „Máma je skeptik a nechtěla si přiznat, že pleť potřebuje vyživovat vitamíny a dalšími látkami,” říká Stašová a dodává: „Je sice skeptik, ale když jí daruju nějaký produkt k narozeninám nebo k Vánocům, tak vše poctivě používá."

Reklama

Další články

Načítám