Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda muzikálu Děti ráje Genny Ciatti si splnila sen. Překonala strach a jako předvánoční dárek si nadělila svoje první tetování. "Tetování jsem chtěla už dlouho, ale jsem trochu citlivka a bála jsem se toho. Hlavně jsem pořád nevěděla co. Nechtěla jsem jen tak zajít do salónu a vybrat si nějaký hezký obrázek. Tetování je na celý život, a proto by mělo mít nějaký význam," řekla Super.cz Genny, která si nakonec nechala vytetovat iniciály svých rodičů.

"Jsou pro mě to nejdůležitější na světě, srdce jako symbol lásky a hvězdička je mým symbolem už od malička, to ví i mí fanoušci, kteří mi posílají dárky s hvězdičkami," vysvětluje půvabná zpěvačka, která za tatérem vyrazila až do Opavy.

"O tatérovi jsem neváhala ani chvilku. Martin Bekus z Opavy je jeden z nejlepších u nás a tetuje i v zahraničí. Můj náčrt přeměnil v krásné "umění" a vytetoval. Musím říct, že jsem opravdu čekala mnohem větší bolest. Teď už nepopírám, že mě láká další. Ale všeho s mírou," dodala Genny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám