Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Carla Gugino má poměrně bohatou filmografii, její jméno u nás přesto není moc známé. Jmenujme však její role ve sci-fi filmu Strážci - Watchmen a Sin City - město hříchu. V prvním jmenovaném ztvárnila Sally, ve druhém kurátorku Marva Lucille.

V patnácti letech se dnes čtyřiačtyřicetiletá Gugino začala věnovat modelingu, její výška 165 centimetrů ji však k této branži nepředurčovala, a tak posléze čas věnovala hereckým lekcím, jež jí dávala teta.

V seriálu se poprvé objevila v roce 1989 (Falcon Crest), dosud má na kontě přes sedm desítek filmových či seriálových projektů (např. Californication, Městečko Pines, jež nyní běží na stanici Film+, Všichni starostovi muži či Strážce pořádku).

Gugino se zajímá o alternativní medicínu a tělo i mysl si v kondici udržuje cvičením jógy. Na rozdíl od zmíněné postavy Lucille dává herečka v milostném životě přednost mužům. Jejím partnerem je režisér Sebastian Gutierrez.

Reklama

Další články

Načítám