Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už rok a půl nevídáme Michaelu Badinkovou v seriálu Ulice, kde byla od jeho počátku. A prý se jí nestýská. "Mám dost jiné práce, teď jsem odpremiérovala jedno představení v divadle, v Rokoku mě hned čeká druhé. Hlavu mám zamotanou divadlem," vysvětlila Super.cz.

"Pokud jde o televizi, tak jsem před létem točila cesty domů a teď se musím dva měsíce věnovat divadlu a natáčení by se už do toho nevešlo," upřesnila. Ostatně také rodině, svým dvěma holčičkám. "Jsou senzační. Kvůli nim jsem i váhala, jestli vůbec jít do toho divadla," svěřila.

"Ale perfektně jsme to zvládli. Pomáhá nám babička a teď i tatínek dozkoušel v divadle, takže se střídáme. A i ta mladší, Emilka, to snáší dobře, když odcházím, jen mi zamává a nebrečí, takže nemám těžké srdce," řekla nám Míša, která žije s hereckým kolegou Janem Teplým.

Když už mají dvě holčičky, nepřáli by si ještě kluka? "Já bych klidně chtěla třetí dítě. Ale ne úplně teď hned. Ještě jsem se nevyspala. Až to dospím, tak ráda otěhotním," smála se. Poporodní kila ovšem lehce neshazovala. "Nepatřím ke šťastným ženám, které je mají dole za tři měsíce. Trvalo mi to přes rok. Hodně pomohlo léto, kdy jsem hodně plavala," připustila.

"Nemůžu moc držet diety, protože se pak moje tělo bouří, nejde mi to a pak jsem znechucená. Ale poslední měsíce jsem zkusila ze stravy vyloučit lepek a dolů šla ta poslední kila," zní její recept.

Protože jsme se potkali na kosmetické akci, kde se představovaly parfémy, zajímalo nás, jak se o sebe stará. "Mám ráda olejíčky, které jsou na přírodní bázi. Není tam ani špetka chemie, a ty si ráda míchám s arganovým olejem. Používám květinové vody na obličej a všechno je to stoprocentně přírodní. Dělá mi to velmi dobře," pochvalovala si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám