Hlavní obsah
Článek

To by nebyla ona, kdyby nereagovala! Lucie Bílá (58) má široké srdce plné porozumění pro všechny lidské strasti. Takže bylo jen otázkou času, kdy se vyjádří i ke zdravotnímu stavu božského Káji!

„Vím, že Karel Gott (†80) má hejno strážných andělů, a ti jsou teď v pohotovosti. Dělají všechno pro to, aby byl znovu v pořádku,“ uvedla Bílá s tím, že se spolu s anděly za Mistra modlí.

Však také Gott jí a nejenom jí, ale všem kolegům v branži, navíc také fanouškům, kteří mu posílají slova plná podpory, poděkoval s tím, že právě to mu dává sílu bojovat. Sám svou léčbu rakoviny označil za náročnou a vzhledem k tomu, jak se mu špatně mluvilo, se dá předpokládat, že opravdu musí zmobilizovat všechny síly, aby boj se zákeřnou chorobou zdárně vybojoval.

Lucie Bílá patří mezi jeho úplně nejčastější pěvecké partnerky, dnes už by asi málokdo spočítal, kolik písní spolu udělali a kolik poct a slov uznání si vzájemně vyměnili.

Kromě Bílé se ke Slavíkovi vyjádřili například už i Jaromír Jágr, Eva Pilarová, Petra Janů a řada dalších celebrit. Všichni na něj myslí a přejí mu jen to nejlepší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám