Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman jedné z nejslavnějších českých elektronických kapel Skyline Jakub Bína alias MC Jacob otevřeně promluvil o své závislosti.

Namakaný fešák s růžovým čírem přiznal, že s jehlou začal experimentovat v osmnácti letech a už nepřestal. Nepropadl ale drogám, z čehož by díky své extravagantní image mohl být podezírán. Jeho slabostí je tetování.

Léta strávená na koncertních pódiích poznamenala Jakuba Bínu do konce života. Obaly desek jeho kapely Skyline jsou totiž tím, co si nechává postupně tetovat na jednu ruku. Na druhé pak zvěčňuje další ze svých srdečních záležitostí, kterou je sága Hvězdné války. Coby skalní fanoušek nosí na zápěstí mistra Yodu, na paži Darth Vadera a na předloktí Obi Wana a poselství „Nechť tě síla provází“. Na klíčních kostech má pak ještě znaky Impéria a Rebelů, které jsou s horními končetinami spojeny barevnými čárami abstraktními cákanci.

„Mám asi šestnáct nebo sedmnáct kérek, přestal jsem to počítat. Ale rozhodně to není konečné číslo, mám ještě spoustu nápadů, které až zrealizuju, budu jak omalovánka,“ vtipkuje zpěvák, který se teď ale své vášně bude muset na nějaký čas vzdát.

„Čeká mě natáčení čtvrté řady pořadu Zpátky na vrchol, takže tréninky a spousta propocených triček. Nemůžu si dovolit vynechat týden, který je k hojení ideální,“ vysvětluje Jacob, který vládne nejen hudebním pódiím, ale i fitness centrům. Je totiž také profesionálním osobním trenérem.

„Poslední kérku jsem chtěl stihnout do 10. listopadu, kdy končí castingová výzva k účasti ve čtvrté sérii, protože pak budu muset projít všechny přihlášky a vybrat z nich účastníky, které pozveme na casting, takže zas nebude čas. Ale dost se na to těším, protože přihlášky, které zatím přišly, dávají tušit, že od ledna bude na Streamu na co koukat,“ slibuje zpěvák, kterému nově přibyla na noze inkoustová prasklina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám