Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) využila toho, že její dcera měla minulý týden ve škole prázdniny, a tak společně vyrazily na dámskou jízdu. Oblíbenou destinací popové divy posledních let je Španělsko. Tam by ale nebyla jistota stálého počasí, a tak slavná matka s dcerou zamířily do Emirátů, konkrétně do Dubaje.

„Do Dubaje létáme v zimě pravidelně. Jde v podstatě o jedinou destinaci, kam let netrvá věčnost a slunce tam svítí vždy spolehlivě,” vysvětluje výběr místa pro dovolenou Dara.

Zpěvačka je v exotické arabské zemi vždy spokojená. „Potvrdím jen to, co je známá věc. Servis a úroveň všech služeb je dokonalá. Někomu může vadit ta pomyslná sterilita tohoto kraje, ale když je váš čas omezen, je celkem fajn, když všechno funguje hned na první dobrou,” chválí místo zpěvačka.

Rolins má v Dubaji spoustu přátel, tak se nikdy nenudí. „Máme tady slovenskou kamarádku Kristínu, která tady už několik let žije a kámoše Jakuba, který tady pracuje jako delegát jedné cestovky. Vždy pro nás vymyslí nějaký zajímavý program nebo výlet,” prozrazuje Dara Rolins, která se již vrátila zpátky do Čech, aby o víkendu mohla moderovat s Liborem Boučkem galavečer Miss Hasička 2015.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám