Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) se vrátila do mladých, ale opravdu hodně mladých let, když vystoupila s písní Keby som bola princezná Arabela. Když ji zpívala poprvé, bylo jí osm, stejně jako je nyní její dceři Lauře. "Byl to nápad produkce a Libora Boučka (43), který mne tím trápil už na zkoušce, ale nakonec to byla legrace," řekla nám Dara po vyhlášení soutěže Miss Hasička, kterou s Liborem i spolumoderovala.

"Byla to hezká vzpomínka se dvěma písničkami, ale pak už jsem se vrátila do roku 2015," dodala. "Je fakt, že Lauře bude za chvíli osm a v té době už jsem měla za sebou první muzikál a pohádku a v devíti jsem vydala první album, ze kterého byly písničky, které jsem dneska zpívala. No hrůza," posteskla si nad přibývajícím věkem.

Dokázala by si vůbec představit, že by takhle brzy začala i její dcera? "Hudební geny tam asi samozřejmě jsou, je to zřejmé. Navíc je v naší rodině i Patrik, takže hudba, různých žánrů, je na ni valena z každé strany. Podpořím ji ve všem smysluplném, ale že bych vyloženě chtěla mít doma zpěvačku a byla ambiciózní máma a trvala na tom, aby šla v mých šlépějích, to rozhodně ne," je přesvědčená Dara.

"Laura zpívá, hraje na piano, ale jinak je spíš sportovec než muzikant. Baví ji gymnastika, bruslení a tenis," doplnila. A protože jsme s ní mluvili na vyhlášení soutěže krásy, zajímalo nás, zda by si dceru dokázala představit třeba jako modelku. "Všechno je možné. Když to bude smysluplné a bude to mít hlavu a patu a bude tam nějaký zřejmý úspěch, tak ať se vybere jakýmkoli směrem, budu jí držet palce a podpořím ji," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám