Hlavní obsah
Článek

Informace o tom, že Karel Gott (†80) musel do nemocnice (nejdříve se spekulovalo, že jde o potíže se srdcem, poté Ivana Gottová (48) napsala na sociální síti, že šlo o 'náhlou příhodu břišní') samozřejmě nenechala jeho fanoušky v klidu. A protože se jedná o naši největší celebritu, která má obrovskou fanouškovskou základnu, z jeho profilu na sociální síti se stal jakýsi vzkazník, kde mu příznivci nechávají svá přání.

Mnoho z nich je adresovaných ženě Karla Gotta Ivaně. Fanoušci děkují za zprávu o stavu jejich ‚božského Káji‘ a přejí sílu.

„Ivanko, prosím držte se Vy i Váš manžel a i Vaše holčičky. A prosím vyřiďte mu, že na něj všichni stále myslíme a držíme pěsti, aby byl zase brzy v pořádku a doma ve svém v rodině, než zase bude zpívat.“

„Zdravím a děkuji za každou zprávu od Vás, Ivanko. Jsem ráda, že Karel Gott je v rukou těch nejlepších lékařů. Přeji brzkého uzdravení a hlavně hodně klidu a odpočinku.“

„Děkujeme Vám, Ivanko, za informací o zdravotním stavu Karla. Já jako kartářka jsem věděla, že to bude v pořádku.“

Tak zní některé z komentářů, které vyjadřují názor většiny těch, a jsou jich tisíce, kteří Mistrovi a jeho rodině nechali vzkaz.

Ne všechny zprávy pro Ivanu Gottovou jsou v pozitivním duchu. „Drahá paní Gottová, já už Vám ani slovo nevěřím, hlavně aby se náš Karel uzdravil co nejrychleji. Hodně zdraví pro něj,“ reagovala jedna z příznivkyň zpěváka na zatím poslední informace o jeho zdravotním stavu.

Ať už sympatizanti Gottové, či nikoli, v přání pro Mistra jsou všichni zajedno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám