Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovce sice jako mužatka Sumečková příliš parády nenadělá, ale ve skutečnosti sklízí obdiv. Přestože Anežka Rusevová disponuje oblými tvary, v tělocvičně zvládá náročné pózy profesionální gymnastky.

Nová posila seriálu Vinaři se v maskérně proměnila v nevzhlednou ženu s přebytkem testosteronu, ale knír ji samozřejmě v reálu nehyzdí. Anežka navíc předvedla, že se svým tělem dokáže dělat divy. Ani pár kil navíc jí nebrání ve cvičení moderní gymnastiky, jíž se závodně věnovala 16 let.

„Byla to moje velká vášeň i přesto, že jsem nikdy nedosáhla toho být třeba reprezentantkou. Ale i tak jsem se dostala na slušnou úroveň, vyhrála jsem pár pohárových závodů a ve své kategorii jsem byla párkrát přebornicí Prahy, to pak především v kategorii společných skladeb, kde nás cvičilo pět,“ prozradila Anežka, která překvapila svou pružností.

Seriálová hvězda dala později před gymnastikou přednost herectví, ale na svou průpravu nezapomněla. Stále dokáže ohromit svými pohyby a v Praze na Žižkové zkušenosti předává jako rozhodčí a trenérka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám