Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnučka po zesnulém výtvarníkovi Zdeňku Milerovi, autorovi legendárního krtečka, poprvé ukázala svoji druhou dceru. Dědička práv slavné animované postavičky Karolína Milerová vyrazila s oběma dcerami na dětskou akci.

Holčičku Julii porodila plánovaným porodem v pražské porodnici v Podolí letos na konci srpna. S partnerem Edmundem Cuckou má Karolína už dceru Emu. Holčičky od sebe dělí jen jeden rok a jeden měsíc. Karolína otěhotněla totiž jen pět měsíců po porodu Emy.

S přítelem žijí na hromádce, ale ani po druhé dceři prý svatba není na pořadu dne. Karolína po ní ani netouží. "Svatba mě děsí, nepotřebuji papír na to, že mám někoho ráda. Možná právě proto, že moji rodiče měli velkolepou svatbu a pak se hned rozvedli, mám ke svatbě antipatii," prozradila Karolína, která se svojí rodinou není příliš v kontaktu. Od maminky se odstěhovala ve čtrnácti letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám