Hlavní obsah
Článek

Svého času nejpřitažlivější muž planety, jemuž magazín People propůjčil tento titul před sedmi lety, má díky sympatické tváři a svalnaté postavě davy obdivovatelek. Jeho srdce ovšem patří ženě, která pro něj není zrovna tím nejatraktivnějším doprovodem.

Hugh Jackman (55) je v Hollywoodu velkou výjimkou. Do jeho přízně by se velmi rády dostaly ty největší krásky z řad hereček i modelek, ale on nedá dopustit na Deborru-Lee Furness, s níž se oženil už v roce 1996, kdy byl naprosto neznámým začínajícím hercem. Za 19 let se ovšem jeho kariéra slušně rozjela a australský fešák se proslavil jako Wolverine v komiksové sérii X-Men, čímž jeho cena výrazně stoupla.

V soukromém životě filmové hvězdy se ale nic nezměnilo. Po jeho boku se stále objevuje postarší dáma, jejíž věkový rozdíl je s přibývajícími lety stále zřetelnější. Hugh a Deborra-Lee vždy toužili po potomcích, ale vlastních dětí se nikdy nedočkali. Společně vychovávají alespoň adoptivního syna Oscara (15) a dceru Avu (10).

Když byl Jackman se svou manželkou zvěčněn během procházky po Paříži, mohlo se zdát, že dopřál výlet do Francie své matce. Stejný dojem mohli mít také návštěvníci londýnské premiéry hercova nejnovějšího filmu Pan, kam jej Deborra-Lee doprovodila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám