Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka České Miss 2010 Kateřina Votavová byla loni časopisem Esquire zařazena mezi dvacet nejkrásnějších žen světa. Česká modelka patří k nejvyhledávanějším kráskám na focení a předvádění spodního prádla. Tak jsme se na ni koukli zblízka, svlékli ji do plavek a zakázali jakoukoli retuš!

Jak to dopadlo? Žádná celulitida ani gram tuku navíc. Katka však dodává, že to není jen dar přírody, musí na sobě makat. "Cvičím skoro každý den, nejím maso, jsem už od patnácti let vegetariánka. Před třemi lety mi přišli také na alergii na laktózu a lepek, takže se můj jídelníček ještě více omezil," řekla Super.cz Votavová.

Krásná Kateřina nám také přiznala, co je na ní umělého. "Mám jen o číslo zvětšené vnady, na jiném zákroku jsem nebyla, ani ho neplánuji. Žádné botoxy, přifouknutí. Ráda se směju a nelíbí se mi ženy, které se usmějí a ztuhne jim obličej," dodala krásná modelka na focení kalendáře na Kanárských ostrovech, kde vedle práce zbyl i čas na zábavu. A tak v plavkách mohla vyrazit k oceánu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám